Ego = separare = suferinta

De fiecare data cand ne judecam in sinea noastra ne dezbinam, ne separam. Fiinta nu mai este Una in acele momente. Cadem in rolurile egoului si inevitabil in suferinta.

La fel se intampla si cand ne justificam, vorbim deja de pe pozitia unui rol, ne putem deja intr-o pozitie inferioara.

Esta valabila si cealata varianta, in momentul in care incercam sa ne convingem, vorbind dintr-o poztie de superioritate.

Aceste atitudini se transpun apoi in exterior, in modul in care interactionam cu cei din jur. Un om autoritar in exterior de exemplu, se comporta astfel pentru ca in interior mintea il judeca in fiecare zi. El niciodata nu se considera destul de bun, nimic nu este niciodata de ajuns – ego = suferinta.

Acestea sunt simple exemple, dar extrem de raspandite in randul oamenilor. Toate isi gasesc sfarsitul prin constientizare, introspectie si meditatie.

Daca citesti aceste randuri inseamna ca esti pregatit sa devii mai constient de aceste tendinte ale mintii tale. Tendinte ce te trag in identitate, in persoana, in roluri, in separare, in spargere in bucati.

Esti UN INTREG.

Bucura-te total de succes si asuma-ti din plin esecurile.

Fii total, fara separare si suferinta va pleca foarte rapid din viata ta.

Ma inclin in fata intregului ce esti.

Cu drag,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.