„Pur si simplu iubesc sa vad oamenii”

A venit acum o amintire pe care simt sa o impartasesc cu tine. Acum aproximativ 2 ani am fost in vizita in Amsterdam.

M-am indragostit pe loc de oras, dintotdeauna am iubit diversitatea, pentru ca Universul in sine este plin de diversitate.

L-am luat la pas cu prietenii cu care ma aflam si in acea fascinatie de culori, de manifestare, de flori, copii, zambete, emotii, in acea stare de fascinatie am intalnit 2 ochi albastri.

Recunoasterea a fost instantanee, era EL, intrupat intr-un domn inalt cu ochi albastri. Total spontan, plimbandu-se fara nici un scop, prezenta lui emana bucurie, libertate, iubire si detasare in acelasi timp. Cand ni s-au intalnit ochii a exclamat: „Pur si simplu iubesc sa vad oamenii!” si a plecat mai departe cu acelasi mers leganat plin de bucurie si spontaneitate.

Impartasesc asta cu tine acum pentru a-ti aduce aminte sa deschizi mai larg ochii pe strada, caci la orice colt il poti intalni pe El, iar aceasta intalnire nu iti va schimba doar intreaga zi, ci intreaga viata.

In loc sa privesti la defecte, la imperfectiuni, la uratenie in oameni, alege sa vezi Frumosul in ei, Divinul, Gratia. Fiecare o are. Poate ca unii o tin foarte bine ascunsa, dar divinitatea nu poate fi ascunsa, indiferent de cate haine de conditionare purtam, ea mereu este acolo, straluceste neincetat.

Priveste din acest unghi la oameni si lucrurile se vor schimba foarte rapid in aceasta tara si de aici pe toata Planeta.

O imbratisare pentru tine om minunat, Dumnezeu pur si simplu iubeste sa te vada!

Cu drag,

Marius

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.