Tu nu esti trecutul tau

Omule drag, trecutul tau este mort. De fiecare data cand il lasi sa iti manance prezentul, tu mai mori putin pe interior.

Ceea ce a fost, a fost. Nu mai poti intoarce, nu mai poti schimba, nu mai poti retrai.

Poti sa accepti asta?

Daca simti ca nu, tot trecutul in care crezi atat de mult nu accepta de fapt. Ti-ai creat, pe baza tuturor experientelor trecute, o imagine de sine. Acum te identifici cu ea.

De aceea simti ca viata ta nu are sens, de aceea este suferinta in ea. Pentru ca te prezinti in fata vietii cu o masca pe fata, o masca creata din toate experientele trecute.

Da-o jos, las-o sa cada.

Lasa orice credinta cum ca tu esti asta sau ailalta, caci in realitate NU ESTI toate aceste lucruri cu care te identifici. Acesta este adevarul.

Cu cat il recunosti mai repede, cu atat mai bine. Primul pas porneste cu lasarea trecutului in pace, apoi continua prin constientizarea acestei imagini de sine ce se prezinte drept „Eu” in interiorul tau. Prinde-o cand apare si nu te mai identifica cu ea.

Incepi astfel sa te eliberezi de mintea ta. Este un proces ce va dura, fii dispus sa il faci si fiecare strop de energie investit in acest proces de constientizare se va intoarce insutit.

Pe final fiind aici: Tu nu esti trecutul tau. Da-i drumul. Fii fericit!

Te imbratisez!

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.