Lenea spirituala

Pacea se castiga prin practica.

Sunt unii oameni ce se incarca foarte mult cu teorie spirituala, mintii ii place foarte mult sa faca asta. Totusi nu sunt cu adevarat fericiti, chiar daca unii dintre ei incearca sa ii invete si pe cei din jur. Pacat.

Avand in prezent atat de multa informatie la un singur click distanta, observ cum la unele fiinte se dezvolta un soi de lene spirituala.

In esenta aceasta lene aduce aceleasi rezultate la fel ca lenea obisnuita. Incepem sa ne plangem, am vrea sa faca altcineva treaba pentru noi si mereu altii sunt de vina pentru nefericirea noastra.

Daca te regasesti catusi de putin in aceste randuri, ma bucur. In loc sa te superi pe mine pentru ca ti le spun, observa-te pe tine mai atent. Vezi daca nu cumva aceasta lene spirituala s-a instalat si la tine.

Nu mai astepta de la nimeni nimic sa iti dea mura in gura. In trecut, o fiinta ce cauta raspunsuri sub orice vorba despre Dumnezeu trebuia sa calatoreasca foarte mult, sa aiba noroc sa intalneasca un om care a auzit de un maestru pe undeva izolat in munti.

Poate ca statea si ani de zile pe langa acel maestru ( asta daca il primea pe langa el ), spaland orez, taind lemne, hranind animalele sau facand orice era nevoie de facut. Poate ca dupa ani de zile maestrul ii spunea 2 cuvinte, daca le rata, asta era, poate ca in viata aceea isi ratase sansa.

Dar acum omule, acum, cand constiinta evolueaza atat de mult de pamant, cand informatie este pe toate drumuril, e tu stai si te plangi spunand ca nu poti?

Vorbeam astazi cu cineva si i-am spus ca am descoperit cum s-a dezvoltat un „defect profesional” , undeva in sinea mea este o vesnica nemultumire, cand vad ca cei din jur se multumesc cu firimituri.

 

„Stii, am trait aceasta experienta frumoasa Marius, dar acum a trecut”

 

Sinele nu este o experienta.

Nu vine, nu pleaca.fii

Este mereu aici

Si nu este separat de tine

Esti tu.

 

Desigur, aceasta nemultumire este la suprafata, este o mare bucurie mai in profunzime sa pot sa vorbesc cu oamenii si sa stau in compania lor, Dumnezeu are grija sa stau in fiecare zi intr-o companie selecta si va multumesc pentru asta!

 

Ceea ce vreau sa iti transmit este ca nimeni nu mai are scuze.

Este acum ori niciodata, asa trebuie sa o simti in Inima ta!

Viata aceasta este pentru libertate!

Viata aceasta este pentru a descoperi cine sunt cu adevarat!

 

Doar cu aceasta atitudine te vei putea recastiga pe tine din mainile inclestate ale mintii. Stai putin cu ceea ce ti-am rostit aici, nu te intoarce brusc la treburile zilnice, aloca putin timp acestor cuvinte sa se astearna in Inima ta.

O mare imbratisare,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.