Eu sunt Adevarul, Calea si Viata – o constientizare anonima

Lumea e asa frumoasa!

Dar, nu si pentru ego.

Lumea, vazuta prin ego, e plina de defecte, e insuportabila!

Ego-ul vede defectele tuturor, vede si subliniaza aprioric greseala (mereu a celuilalt) si nu o iarta, acuza si scuipa vinovatii, insinuari, devalorizari, arunca gunoiul emotional pe celalalt.

Si, astfel, iti fura bucuria de a FI Cel ce Esti, pur, inocent, iubitor, asa cum te-ai ivit in aceasta lume cind te-ai nascut.

Viata in trup de om este Calea Regasirii Sinelui Real, indiferent ca intelegem asta sau negam.

In ego nu exista Dumnezeu, Constiinta, Inteligenta universala.

Din ego rugindu-te, te separi si mai mult de ceea ce Esti deja. Acoperit de uitare, de separare, cauti linistea ta iar, o cauti in exterior la inceput (doctori, terapeuti, prieteni, partener de cuplu, oricine de care ego-ul sa se agate sa supravietuiasca). Frica de moarte e traita de ego. Nu de Sinele Real, cel ce Esti.

Ego-ul imita foarte bine Sinele Real, tocmai de aceea te si convinge abil, ca asta esti.

Daca ceea ce iti aducea bucurie inainte, pentru ca iti gadila ego-ul suficient cit sa te lase in pace (haine scumpe, succes in lume, faima, reputatie, imagine stralucitoare in fata altora samd) azi nu iti mai aduce bucurie, e spre binele tau. Asa cum suzeta aduce alinare bebelusului, dar, intr-o zi, vine vremea sa renunte la suzeta.
Ciudat e ca bebelusul face usor aceasta renuntare la suzeta, in timp ce ego-ul crescut tinde sa renunte greu, sa vrea sa tina pe loc ceea ce nu ii mai serveste.

Bebelusul nu se intreaba “cum voi supravietui fara suzeta?”, dar ego-ul adultului e convins deja ca, fara ceea ce ii alimenteaza ego-ul (partenerul, acuzarea, manipularea, folosirea altuia, validarea exterioara nesanatoasa) nu va putea.

Trebuie sa ajungi sa iti cunosti ego-ul. Inca o data: TREBUIE SA AJUNGI SA ITI CUNOSTI EGO-UL.

SA ii observi caile de manipulare a ta, de control, modul sau de operare, prin care te pacaleste, te tine captiv in uitarea de Sine.

Te crezi una cu ego-ul tau.

Ego-ul este o imagine despre cine crezi ca esti si mecanismele de a obtine supravietuire prin validare, control, manipulare.

Fara atentia ta ego-ul nu poate supravietui. Senzatia fiind de moarte a identitatii tale, lucru de care fugi.

Trebuie sa fii dispus sa mori pentru Sinele Real, sa fii dispus, daca trebuie, sa mori sub orice forma, sa alegi Constiinta, Zero, Nimicul.

Liber de personajul care te crezi ca esti. Esti prea plin de persoana, incit nu mai e loc de Constiinta/Dumnezeu. Evit cuvintul “Dumnezeu”. Nu poate fi numit.

Identitati, roluri, concepte, functii, diplome, concluzii bazate pe trecut. Toate astea, fa-ti munca interioara de a le lasa deoparte. Nu te mai bate cu ele; nu mai sta de vorba cu ele; nu mai negocia cu ele.

Fiecare moment cu suferinta, fiecare gind neplacut iti indica CINE NU ESTI.

Pentru ca, apoi, sa rasara discernamintul sanatos: EU ASTA SUNT. PENTRU CA STIU SI CINE NU SINT, ACUM STIU CE SINT.

Eu Sunt Cel ce Sunt capata sens. Si nu din minte. Din experienta personala.

Cind esti ceea ce esti:

Simti bunatate, actionezi cu bunatate nu judeci, nu te falesti, nu defaimezi, nu critici, esti tolerant nu ai scopuri ascunse esti prezent la realitatea clipei si o accepti
nu iti lipseste nimeni si nimic existi, si asta e suficient esti inspirat de un scop mai inalt decit ce poti sa capeti pentru “tine”.

Observa gunoiul interior si sa stii ca ala nu esti tu. Fa curat de orice gunoi (gind, senzatie, impuls) o vreme, si lumina Constiintei constienta de sine se va revarsa.

Te trezesti dintr-o uitare milenara!

Este cel mai mare salt evolutiv din istoria umanitatii, posibil azi pentru tine, AICI SI ACUM.

Chiar daca va dura un timp aceasta dezidentificare (curatenie), ALEGE-O, ALEGE-O , ALEGE-O! Si nu mai esti singur, ajutor vei primi.

Calea mintii/ egoului este singurul abandon de Sine.

Calea Ta sa fie Calea Adevarului, a Vietii.

“Eu sunt Adevarul, Calea si Viata”.

Anonim

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.