Viata Constienta – cadou de Craciun – 22 Decembrie Bucuresti

Astazi am fost notificat de Facebook ca acum 1 an de zile a fost lansarea Cartii Constient. A trecut 1 an? Simt ca au fost cel putin 2. Acela a fost primul eveniment pe care l-am organizat in Romania. De atunci am pasit in Bucuresti, Iasi, Brasov, Suceava si Constanta in 17 Evenimente.

Totul a inceput de la Bucuria de a impartasi cu oamenii ceea ce descopar in interiorul meu, ceea ce stiu ca se afla in fiecare. In prezent continua din aceeasi Bucurie.

Si ce alt mod mai frumos de a incheia acest an de evenimente cu un eveniment in apropierea Craciunului?

Viata Constienta in Bucuresti pe 22 Decembrie – cadou de Craciun

Acest eveniment este un mod de a-mi exprima recunostinta celor ce au fost alaturi in aceasta perioada. Eu vorbesc, dar ceea ce rostesc nu ar avea nici o valoare daca nu ar fi oameni care sa rezoneze in Inima lor cu cele rostite.

Aceste evenimente le-am creat impreuna, fie ca ai fost prezent o singura data la un eveniment, chiar si 5 minute, sa stii ca energia ta a sustinut crearea tuturor celorlate evenimente, de aceea ma inclin si iti multumesc!

De asemenea, ma adresez fiintelor cu care nu m-am intalnit inca fizic. Voi dragilor, voi creati acest eveniment prin faptul ca Inima voastra isi doreste sa fie autentica si sa continue sa se descopere pe Sine.

Multumirile continua pentru Fiintele Minunate pe care le am in preajma, Dumnezeu ne-a intalnit drumurile si acum mergem impreuna pe acelasi drum! Daca simti aceste randuri in Inima ta, stii ca la tine ma refer. Ma inclin in fata maretiei tale si  iti multumesc!

Cei prezenti la eveniment vor avea parte de mai multe surprize, nu le pot divulga pentru ca as parasi sfera sarbatorilor de Iarna si simt un respect profund pentru aceasta perioada a anului, ea aduce mereu zambete mai multe si deschidere mai mare in oameni. Aceasta perioada a sarbatorilor ne aduce aminte sa fim mai buni, sa ajutam, sa sustinem, sa uitam de griji si probleme. Aceasta perioada aduce cu sine Linistea si Iubirea, cele mai mari cadouri pe care Viata ni le poate face.

Linistea si Iubirea vor fi prietenii nostrii in acest Eveniment, participarea la eveniment este cadou, gratuita pentru oricine simte in Inima lui ca Viata aceasta este despre Adevar, Libertate si Bucurie.

Locatie

Locatia este aceeasi ca cea de acum 1 an – Studio 1002, loc pe care cativa dintre noi simt sa il numeasca Templul de la 1002, pentru ca ceea ce se petrece in aceasta locatie este intr-adevar spiritual, mistic si magic in acelasi timp.

Adresa: Studio 1002 – Stefan Burcus, nr 10 ( intrarea din spatele curtii), Bucuresti
– detalii despre locatie si evenimentele organizate –  aici

Program

10:00 – 15:00

Va astept cu drag!

Marius

PS: Pe 21 Decembrie de la 10 la 13, in aceeasi locatie avem prima intalnire a Comunitatii de Liniste. Intrarea este gratuta, dar dedicata doar membrilor Comunitatii de Liniste – detalii pentru inscriere in Comunitate aici: Comunitatea de Liniste.cropped-Comunitatea-de-Liniste.png

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.