„Cand cunosteam eu toate sectoarele din Bucuresti, tu nici macar nu erai in burta lu’ ma-ta”

Este foarte posibil sa stii foarte multe si sa nu stii absolut nimic de fapt. Pentru ca daca ii dai mintii tale material, iar apoi uiti faptul ca acela este doar material mental … doar o unealta de creatie … si ajungi sa te identifici cu el …

Ei bine asa ajungem in situatiile in care vedem fiinte ce cunosc foarte multe lucruri dar sunt extrem de nefericiti.

Povara este prea mare.

Sunt striviti de cunoastere.

Asta pentru ca Fiinta lor nu respira aerul Libertatii. Totul este inchis in „Eu Stiu”. Si este un drum greu acesta. Un drum care duce inevitabil la singuratate. Te vei trezi rege intr-un castel gol. Sau daca mai sunt oameni prin acel castel aceeia nu pot fi numiti familie sau prieteni. I-ai transformat pe toti in niste sclavi. Pentru ca tu stii …

O faci?

Ai facut asta?

Reflecta la asta. Daca inca o faci in Viata ta, elibereaza-i pe toti!

Nu impovara pe nimeni cu ceea ce pretinzi ca stii. Nu le pune lanturile controlului pentru ca tu crezi ca stii mai bine. Nu stii nimic. „Stiutul” acesta te tine captiv de fapt.

Am auzit o replica zilele trecute in metrou: „Cand cunosteam eu toate sectoarele din Bucuresti tu nici macar nu erai in burta lu’ ma-ta”. Aceasta replica era data de un tata fetei sale aflata la varsta adolescentei. Aceasta replica reprezinta o tipologie foarte extinsa in societatea noastra.

Sa reflectam oameni buni la ce spunem si la ce pretindem de la ceilalti.

Nimeni nu este sclavul nimanui in realitate, asa ca sa nu iti faci sclavi si nici nu permite sa fii luat de sclav. Asta indiferent de rolurile pe care le joci pe acest Pamant.

Nimeni nu este mai inteligent ca nimeni. Cand credem asta, Viata va avea grija prin metodele ei unice sa ne dovedeasca contrariul.

Imi doresc ca urechile virtuale sa fi fost deschise. Sa auzim de bine si sa traim frumos,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.