Multumesc – Puterea Recunostintei – Bucuresti 9 Februarie

Daca am spune „Multumesc” mai des am incepe cu totii sa simtim o mare transformare in societate.

Multumesc deschide porti nebanuite. Porti pe care in anumite circumstante meditatia sau introspectia nu le pot deschide …

Recunostinta iti inalta sufletul mai mult decat orice alta „tehnica spirituala” pe care o adopti. Chiar si faptul ca spui multumesc fara sa simti initial asta, putin fortat, iti va deschide inima.

Invata sa multumesti pentru tot ce primesti, mai ales in momentele grele.In acele momente poti descoperi cat de puternic esti de fapt. Multumeste pentru ele, multumeste din tot sufletul tau ca ti s-a dat asta acum. Existenta nu iti va da niciodata mai mult decat poti duce.

Orice primesti de la viata, sub orice forma, devine o oportunitate de a te cunoaste si mai bine pe tine, de a deveni mai constient de existenta aceasta fabuloasa.

Daca privesti cu atentie, tacut, la tot ce se intampla in jurul tau vei descoperi minunea existentei, iar daca privesti in interior, tacut, descoperi ca tu insuti esti aceasta minune.

Esti aici prezent, multumeste pentru asta omule.

Multumeste cerului, multumeste oamenilor, multumeste pasarilor,multumeste-i ploii, multumeste-i soarelui. Indiferent de momentul in care te afli, indiferent de ceea ce faci adu-ti aminte sa spui cel putin o data pe zi: Multumesc! Fa acest mic exercitiu.

Multumesc este modul in care Dumnezeu ne aduce aminte ca nu suntem in nici un moment separati de el. Multumesc omule! Multumesc din toata Inima mea!

Ne intalnim intr-un spatiu deosebit, un spatiu in care Recunostinta se afla la ea acasa la Studio 1002 ( Strada Stefan Burcus, nr.10, Bucuresti )

Contributie: 100 RON
Contributie pentru membrii Comunitatii de Liniste: 50 RON
Se achita la eveniment.
Mai multe detalii despre Comunitatea de Liniste si posibilitatea de a deveni membru pot fi gasite aici: https://mariuschirila.blog/comunitatea/

Evenimentul incepe la ora 12:00.

Poti gasi si evenimentul cu detaliile sale pe Facebook aici ( Click )

Ne vedem Duminica, va imbratisez cu drag!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.