Daca Inima ta cauta Adevar, va atrage Adevar

Ai crede poate ca este nevoie de efecte speciale pentru a fi spiritual. Ca ai nevoie de un spatiu, de o anumita muzica, de anumite haine si desigur de un limbaj spiritual.

Nicidecum.

Ele pot aparea, dar sunt efecte secundare omule drag.

Nu te uita la aparente pentru ca te vor induce in eroare.

Uita-te la ce simti. La cum te simti.

Este o simtire intuitiva ce nu poate fi descrisa. Daca Inima ta cauta Adevar, va atrage Adevar si te va tine in preajma Adevarului pana cand orice urma de ego va cadea.

Sunt oameni care spun ca nu se poate trai fara ego. Nu ii asculta. Este ca si cum ti-ar fi spus acum 20 de ani cineva ca nu poti sa traiesti fara frizura pe care o aveai atunci.

Iti mai aduci aminte cum aveai frizura acum 20 de ani? S-a schimbat? Sigur ca da. Poti sa traiesti fara ea? Sigur ca da.

Egoul este doar o etapa in evolutia Constiintei. Este doar o treapta ce o pasesti si o lasi apoi in urma.

Totul va cadea.

Toate parerile personale.

Toata optica ingusta.

Toate fricile.

Toate dorintele.

Sa nu te temi, caci Viata de abia acum incepe.

Revenind la ce am spus la inceput, Inima ta cunoaste deja Adevarul. Tu nu esti separat de Inima ta si nu esti separat de Adevar. Pentru o perioada ai uitat asta. Dar acum chemarea este aici, ascult-o. Ai incredere in ceea ce Inima iti sopteste si totul va fi bine.

Totul este bine cand esti Acasa.

Cu drag, multumesc!

Te iubesc,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.