Daca stai acasa – stai cu tine

Buna omule drag, iti scriu aceste randuri intr-o perioada unica a omenirii. Cu siguranta stii ca multi oameni stau deja acasa, posibil ca si tu sa fii unul dintre ei.

Iti scriu pentru a nu te ingrijora, iti scriu pentru a-ti aduce aminte de PUTEREA ta, iti scriu pentru a evidentia oportunitatea extraordinara pe care o ai acum. Oportunitatea consta in faptul ca ai ocazia sa stai tu cu tine, in adevaratul sens al cuvantului.

Este un retreat la tine acasa, o perioada in care te deschizi in fata gandurilor, emotiilor si starilor pe care alta data nu ai vrut sa le simti. Ai ocazia de a face pace cu tine, de a te imprieteni cu tine.

Suna bine?

Desigur ca suna bine, pentru ca daca tu cu tine nu esti bine, afla ca nu vei fi cu nimeni bine in adevaratul sens al cuvantului.

Stii, am deschis aceasta casuta de mesaj pentru a-ti trimite cele mai noi articole de pe blog, dar iata ca in sine aici se naste un articol. Scriu asa cum vorbesc, adica fara sa gandesc. Si este un miracol faptul ca aceste cuvinte pot ajunge astfel la tine. De aceea iti spun: nu crede nimic din ce scriu pana cand nu pui la test in viata ta.

Concret in viata ta acum, in loc sa arati cu degetul catre exterior, OPRESTE-TE! Incepe sa privesti catre tine. Cine esti tu omule? Societatea aceasta te-a slefuit intr-un anume fel, dar dincolo de aceasta slefuire, cine esti tu cu adevarat? Cine imbraca aceste haine, cine imbraca aceste roluri?

Cine esti tu?

Rezolva acest mister si iti promit ca nimic nu te va mai afecta. Pentru ca odata rezolvat acest mister, afli ca ceea ce esti nu moare. Simplu. Toate grijile tale erau legate de asta, cand asta cade, doar linistea ramane. Prin aceasta liniste vei continua sa te misti si sa te bucuri din plin de aceasta viata.

Multumesc!

Te Iubesc!

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.