Trezirea intregului Pamant

4k-wallpaper-adorable-blur-boy-1148998Coronavirus, Trezirea intregului Pamant, un Pamant nou Aici Acum – citeste si distribuie daca simti ca este adevarat:

Ai grija de relatiile tale, cere-ti iertare ori de cate ori este momentul, spune multumesc ori de cate ori este momentul, spune te iubesc ori de cate ori este momentul.

Atentie la emotiile tale, este posibil sa simti ca explodeaza in aceasta perioada, este posibil, nu obligatoriu. Ramai Constient, martor la ceea ce se intampla, nu te identifica cu emotiile tale.

Atentie la gandurile tale, la ce spun si cat de repetitive sunt, in special cele repetitive nu iti servesc la nimic. Lasa tot deoparte, meditatia devine prietena ta cea mai buna in aceasta perioada.

Domnii ce dau directive la televizor in aceasta perioada nu imi inspira nici o incredere sau onestitate. Se vrea ca umanitatea sa fie in situatia in care este. Motivul acestei pandemii este unul inventat de niste oameni cu aceleasi interese clasice ale oricarui ego: de a controla tot ceea ce este in afara lui. Iata ca aceste egouri isi doresc la propriu sa controleze totul, ceva imi spune ca nu se va ajunge acolo. Mentine-te practic informat, dar pe cat posibil inchide televizorul pentru ca are scopul sa te streseze si mai mult, sa iti induca si mai multa panica si frica.

Tehnologia 5G nu este sanatoasa pentru nici o fiinta vie.

Ciparea nu este sanatoasa pentru nici o fiinta vie.

Asa zisa testare este o mare minciuna, o modalitate de a fabrica noi cifre cu care inchidem si mai mult oamenii, sa ii speriem si mai mult si sa creem precedente pentru ca si pe viitor sa ni se para normale aceste actiuni de inchidere si multe altele ce pot urma.

Decesele anuntate in aceasta perioada sunt de fapt cauzate de boli pe care le cunoasteam si inainte, doar ca li se pune alta eticheta. Scopul este acelasi: de a induce panica, frica, de a ne separa si mai mult unii de ceilalti, de a avea motiv de a tine oamenii in case si de a crea acest precedent si pentru viitor. Pe viitor sa ti se para normal ca din nou trebuie sa stai in casa. Nu este normal draga om.

Asa zisele vaccinuri ce vor aparea sunt finantate de aceeasi domni ce vor sa controleze intreaga populatie, din asta rezulta clar ca aceste vaccinuri nu vor fi sanatoase pentru nici o fiinta fiinta vie.

Fiinta umana are capacitati extraordinare si in acelasi timp fiecare individ este o manifestare unica a Creatiei. In aceasta perioada fiecare individ este impins de viata sa iasa in fata, sa isi dea gluga jos si isi asume cine este cu adevarat.

Iesiti si spuneti oricum ar fi, pentru ca face parte din procesul vostru de curatare.

Daca nu o spui acum, in felul tau unic, la propriu s-ar putea sa nu o mai spui deloc in aceasta viata.

Toate mesajele pe care le transmit au darul de a aprinde lumina, de constientizare. Lasa deoparte tendinta lupta salbatica, in care uitam ne noi insine, in care frica, ura si razbunarea ne mananca pe interior. Acesta este scopul celor ce vor sa conduca.

Iubirea este mereu solutia. O ai in tine. Este un izvor nesecat.

Lucruri practice de facut:

 • ai grija de corpul tau – danseaza, fa exercitii fizice, yoga, shaking, respira, respira cu adevarat
 • bea apa (multumeste apei si spune-i cat de mult o iubesti)
 • ai grija de mancarea ta, evita carnea si produsele ce provin de la animale pe cat posibil
 • asculta muzica ce simti ca iti inalta sufletul
 • mediteaza
 • spune te iubesc
 • spune multumesc
 • spune iarta-ma
 • fii sincer cu tine si cu cei din jurul tau
 • citeste si urmateste materiale ce simti ca iti ridica spiritul
 • nu exagera cu nimic, inclusiv cu materiale de genul celui pe care il citesti acum

Tot ce privim in afara si nu ne place sunt de fapt tot monstrii interiori ce trebuiesc constientizati si astfel imblanziti.

Nimic nu este intamplator, tot ce se petrece asista umanitatea pentru a se trezi din dominatia egoului, a credintei faptului ca este un simplu corp cu o viata persoanala care s-a nascut, a trait cum a putut si apoi a murit.

In aceste momente este ocazia perfecta de a-ti aduce aminte: fiinta ta este infinita, ai trait multe vieti in multe forme, iar aceasta este o treapta uriasa pentru cresterea nivelului tau de constiinta.

Schimbarea incepe cu tine.

Transformarea incepe cu tine.

Nu mai astepta de la nimeni nimic. Ceea ce simti cu adevarat in Inima ta legat de aceasta lume, cum ar trebui ea sa arate in tot potentialul ei … ei bine dragule este total posibil.

Raiul este pe Pamant, pana acum am fost obisnuiti cu Iadul. Lucrurile se schimba, pentru ca tu te schimbi. Fii binecuvantat!

Tot ce ai citit este ceva ce ai cerut in Inima ta, sa vina ca si clarificare, pentru a te inspira si a-ti da putere.

Iarta-ma!

Multumesc!

Te Iubesc!

Dumnezeu este in (cu) tine mereu!

Daca rezonezi cu tot ce ai citit, distribuie aceasta postare pentru a ajunge la cat mai multe Fiinte. O mare imbratisare!

Iubirea si comuniunea sunt cele ce vor insoti transformarea pe Noul Pamant. Pentru asta am creat impreuna Comunitatea de Liniste. Afla mai multe detalii despre comunitate aici:

Front Page

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.