Sursa tuturor problemelor tale

Sursa tuturor problemelor noastre este acest „eu”. „Eu”, „mie”, „tin pentru mine”, „este parerea mea fixa, asa ar trebui sa traiasca toti oamenii”, „tin cu putere de ce este al meu”. Ei bine, aceste ganduri crezute nu mai functioneaza aici. Pentru cei care nu simt inca asta, nu este nici o problema. La un moment dat vor vedea ca asa stau lucrurile. Partea minunata a acestui mesaj este ca il puteti auzi, vedea sau simti peste tot in viata voastra. El este rostit intr-un anume fel aici. Dar toata viata voastra urla dupa voi. Treziti-va! Ridicati-va! Stati drepti! Fiti voi insiva cu adevarat! Fiti autentici! Nu mai copiati, fiti voi asa cum Dumnezeu v-a lasat. Despre asta este vorba.

Orice moment dificil din aceasta perioada reprezinta o poarta catre voi insiva. Nu mai fugiti de situatiile neplacute, nu mai fugiti de momentele dificile. Primiti-le si acceptati-le exact asa cum sunt. Doar asa ne putem ridica pe cele mai inalte culmi. Fiecare situatie dificila este doar o treapta pe care pasesti pentru a urca mai sus. Acum mai mult ca niciodata este despre a impartasi neconditionat ceea ce sunteti, de a lasa manifestarea voastra sa se manifeste cu adevarat, de a spune o vorba buna, de a imbratisa, de a spune Multumesc! De a spune Te Iubesc! De a spune Iarta-ma! Acolo unde mintea pretinde: „nu am gresit, nu este vina mea”, spune-o! Sa vezi cum viata ti se transforma.

Aboneaza-te aici la canalul de YouTube.

Daca ceea ce ai ascultat te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta, te invit la consiliere individuala. Mai multe detalii aici:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.