Trezeşte-te

„De ce ai venit aici? Ai venit doar pentru a munci? Pentru a merge la scoala? Pentru a avea cat mai multe diplome? Pentru a urca si mai mult in ierarhie? Chiar crezi cu adevarat ca despre asta este? Daca esti aici si citesti aceste lucruri, in sinea ta stii ca nu este despre asta. Se pot intampla si lucrurile de mai sus, dar ele sunt doar intamplari, ele nu reprezinta in sine motivul pentru care tu te afli pe Pamant.

O stii in sinea ta, cu totii o stim si am stiut-o dintotdeauna. Doar ca ne-a fost prezentata frumos, ambalata intr-un pachet cu funda rosie. Trebuie sa faci anumite lucruri. Trebuie sa bifezi anumite lucruri pentru a fi fericit pe acest Pamant. Aceasta este CEA MAI MARE MINCIUNA DIN ISTORIE! Nu trebuie sa bifezi nimic, simpla ta prezenta Aici este cea mai mare fericire. Cei care inca se chinuie sa „bifeze”, aceia in curand isi vor da seama ca nu aceasta este modul sanatos in care sa abordam aceasta viata.”

Aboneaza-te aici la canalul de YouTube.

Daca ceea ce ai ascultat te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta, te invit la consiliere individuala. Mai multe detalii aici:

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.