Comunitatea de Liniște – 4 și 5 Iulie – București

Comunitatea de Liniste vine cu un proiect unic in Romania. Iubirea si Intelepciunea merg impreuna pe toate nivelurile Fiintei noastre: trup, minte, suflet, constiinta. Toate aceste niveluri sunt Unul in esenta lor, sunt insa momente in viata in care acestea ies mai mult sau mai putin in evidenta, factorul determinant fiind Constienta.

Iata ce va propunem pentru acest eveniment, oameni dragi:

Dans energetic

Incalzirea principalelor articulatii si musculaturii, urmata de practicarea ghidata a catorva tipuri de Dans Energetic. Dansul Energetic beneficiaza de un fundal sonor ales cu atentie, astfel incat impreuna cu miscarile usoare, sa creeze rapid spatiul pentru o stare de destindere, armonie si bucurie. Desi sunt usor de executat si accesibile oricui, miscarile din diferitele tipuri de dans energetic au efecte remarcabile asupra corpului fizic si planurilor subtile, constituindu-se intr-o adevarata forma de terapie si aducand transformari perceptibile in viata de zi cu zi.

Activarea energiei interioare – Prezentare si exemplificare practica a modalitatii de activare a energiei interioare

Activarea energiei interioare, reprezintă pentru fiecare dintre cei care o folosesc, o experiență care schimbă viața, deoarece utilizează noi frecvențe care permit vindecarea trupului, minții și sufletului.

Beneficiile activarii energiei interioare:

* vindecarea energetică a corpului.
* dizolvarea asociațiilor emoționale distructive.
* conștientizarea cauzelor ce au dus la traume sau boli.
* reorganizarea structurilor mentale și emoționale.
* detoxifică, stimulează procesele de autovindecare a organismului.
* neutralizează sau diminuează durerile fizice și sufletești.
* mărește potențialul de energie vitală, tonifică și vitalizează.
* aduce funcționarea organismului la parametrii optimi.
* are efect de vindecare la nivel emoțional.
* atenuează stresul și liniștește.
* corectează șabloanele comportamentale negative mentale și emoționale.
* ajută la manifestarea amplă și la dezvoltarea personalității.
* aduce la suprafață și ajută la manifestarea calităților umane fundamentale.
*susține viața.

Meditatie

Va vom prezenta si practica impreuna mai multe tipuri de meditatie pe care mai apoi dumneavoastra le veti putea lua si aplica direct in viata de zi cu zi. Meditatia pare un lucru foarte complex atunci cand incercam sa il intelegem, in schimb, cand incepem sa il punem in practica putem simti aproape instantaneu simplitatea si puterea deosebita pe care o are.

Cand se realizeaza meditatii la care participa mai multe fiinte simultan, puterea meditatiei se amplifica, permitand astfel fiecarei fiinte ce participa sa descopere in interiorul sau o stare de liniste profunda. Aceasta Liniste binecuvanteaza apoi fiecare aspect al vietii noastre.

De asemenea, Linistea descoperita in meditatie sustine ca tot ce dumneavoastra ati simtit si constientizat pe parcursul acestei intalniri sa se aseze mai bine in Fiinta voastra, fiind apoi pregatit pentru a fi manifestat in viata de zi cu zi.

In mod spontan, in perioadele de pauza dintre activitati pot aparea intrebari si raspunsuri pentru a clarifica ceea ce este necesar.

Este o bucurie pentru noi caci ni se ofera aceasta ocazie de a da mai departe si altor fiinte ceea ce descoperim in fiecare zi in viata noastra.

Pentru a participa la acest eveniment este necesara rezervarea si confirmarea unui loc dinainte, locurile fiind limitate. Aceasta se realizeaza prin mesaj privat sau telefonic.

Contributia este de tip donatie.
Contributie 1 zi – 100 RON
Contributie ambele zile – 150 RON

Daca sunt fiinte care nu dispun de aceasta suma dar simt ca ar trebui sa fie alaturi de noi, va rugam sa ne lasati un mesaj in privat.

Program:

Sambata 4 Iulie – 10:00 – 15:00
Duminica 5 Iulie – 10:00 – 15:00

Adresa: Studio 1002 – strada Stefan Burcus nr. 10, Bucuresti

Inscrieri la eveniment aici – click

Te asteptam cu drag!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.