Participi la construirea unei noi lumi? Sau te darami odata cu cea veche? 

landscape-2090495_1920

Iesi de nebun pe strada si plimba-te!

Ce te opreste? Inainte de carantina ti-ai dorit sa stai mai mult acasa, sa te odihnesti, in timpul carantinei voiai sa ai „libertate”, sa mergi unde vrei tu, cand vrei tu, iar acum? Acum ambele au revenit.

Ce te opreste draga om sa iti traiesti viata la potentialul ei maxim? Dincolo de toate teoriile, de tot ce ai auzit sau invatat vreodata, poti spune ca ai o singura viata la dispozitie: aceasta.

Deci? Ce mai astepti?

Te intreb pentru ca atunci cand ne este greu, invatam sa ne plangem. Iar apoi soarele revine pe strada noastra. Si ca printr-o minune totul revine la loc. Toate constientizarile cad, toate momente de cainta sunt uitate, ti-a revenit „puterea” si o folosesti in aceleasi directii gresite. Sunt gresite nu pentru ca le numesc eu asa, ci pentru ca in sinea ta le stii ca sunt asa. Stii ca nu fac decat sa iti imbatraneasca corpul, sa iti incarce mintea cu porcarii si sa te faca sa uiti cele mai importante lucruri de viata.

Ce conteaza cu adevarat pentru tine in viata aceasta? Iar daca raspunsul este legat de lucruri materiale, te rog frumos sa parasesti aceasta pagina pentru ca nu vei intelege si vei pierde timpul citind.

Oare ce este nevoie sa se intample pentru a ne trezi din aceasta visare, din aceasta stare de leguma? Este o intrebare retorica. Viata raspunde pentru fiecare in parte.

Ce incerc sa fac aici este sa trag un semnal de alarma, il primesti cum consideri tu. Eu simt sa il dau mai departe.

Vine vara, totul se deschide, la propriu si la figurat. Intreaba-te: Ce conteaza cu adevarat pentru mine in aceasta viata? Raspunsul il stii, este mereu adanc in Inima ta. Mergi in acea directie si nu mai schimba privirea. Ce este fals in viata ta acum, va cadea. Vechea lume se va darama pentru a lasa locul unei lumi noi.

Participi la construirea unei noi lumi? Sau te darami odata cu cea veche?

Te imbratisez!

Te Iubesc!

Aboneaza-te aici la canalul de YouTube.

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.