Totul este in noi, totul suntem noi

Buna om drag, am un mesaj astazi pentru tine.

Tot ce percepem drept fiind in afara noastra, la un moment dat va fi descoperit ca nu este de fapt in afara noastra. Totul este in noi, totul suntem noi. Asta are implicatii multiple in viata de zi cu zi, in modul in care ajungem sa ne raportam la ea.

De exemplu, un mesaj pe care crezi acum ca l-ai primit de la Sinele tau divin, de la un inger, de la un maestru spiritual etc, la maturizarea Constiintei tale vei descoperi ca acel mesaj era dat de tine catre tine si ca in nici un moment nu a fost de fapt o separare. La fel putem merge mai departe cu exemplul si in cazul vindecarilor. Ceea ce in anumite momente ai simtit ca a reprezentat o vindecare dintr-o sursa exterioara tie, inevitabil se va dovedi ca tot tu ai fost cel ce s-a vindecat de fapt. Nu este nimic in afara ta.

Privind prin filtrul mintii vei descoperi lumi multiple, fiinte multiple si manifestari multiple. Intorcand insa privirea catre sursa ei, catre tine, un lucru miraculos se intampla. Tot ce era perceput drept fiind exterior, acum reprezinta o manifestare in spatiul Constient al fiintei tale.

Daca ramai aici pe loc, miracolul continua si tot ce era perceput drept fiind exterior sau chiar interior devine UNA. Daca in continuare ramai pe loc, totul dispare, NIMICUL ramane.

Cam aici este punctul in care descrierile incep sa dea eroare, iar intelegerea liniara a mintii nu mai functioneaza. Aici este punctul in care linistea se asterne aratandu-si Adevarul ce a fost mereu ascuns aici, chiar sub nasul privitorului, mai intim chiar si decat respiratia sa.

O aducere aminte, ma inclin.

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici:

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.