Cu toata iubirea iti spun: trezeste-te

Observ ca dintre fiintele ce vin catre mine, cele mai bune rezultate le au cei ce au ajuns intr-o situatie de criza in viata lor. Cand focul devine foarte mare, atunci cautam cea mai rapida cale de a-l stinge.

Cateodata vin anumite impartasiri din partea celor carora le place inca sa se alinte cu viata, pentru acestia focul nici nu arde inca. Si de fiecare data apare o mica parere de rau pentru ca trebuie sa ii spun celui ce este extrem de entuziasmat de experienta sa, ca in esenta, nu este asta.

Nici o experienta spirituala sau non-spirituala nu iti va aduce linistea, ci doar descoperirea locului din care aceasta se naste.

Inca putini sunt cu adevarat interesati de asta, din ce in ce mai multi o spun, dar inca putini sunt cu adevarat dispusi sa mearga pe acest drum. Pentru ca parcurgerea acestei calatorii implica distrugerea tuturor fanteziilor pe care ti le-ai creat despre viata si cine este dispus sa renunte la o asemenea „avere”?

Profunda recunostinta pentru ce Esti, pentru ce Suntem. Cu toata iubirea iti spun: trezeste-te.

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.