Judecatorul Interior

Dupa ce incepem si pasim pe drumul spiritual, dupa ce incepem sa experimentam spiritualitatea in mod direct si devenim din ce in ce mai constienti de fiinta noastra, incepe inevitabil sa apara si dorinta de a ne schimba viata.

Asta se intampla deoarce constienta inseamna claritate, claritatea te face sa vezi lucrurile asa cum sunt. Claritatea te face sa iti vezi obiceiurile proaste, afli ca ceea ce spui poate aduce suferinta in jurul tau, iar reactiile tale pot aduce rigiditate, gheata si singuratate.

Incepi sa vezi toate astea si este normal sa vrei sa le schimbi. Vei incepe astfel sa schimbi lucrurile unul dupa altul si te vei entuziasma pentru ca merge si este simplu de fapt. Totul este bine, ca intr-o luna de miere.

Apoi brusc, viata te da iar cu fundul de pamant, un obicei peste care credeai ca ai trecut, acum s-a intors parca mai puternic ca niciodata.

Incepe judecata.

Vocile apar de peste tot si toate arata catre tine. Cum ca nu esti destul de spiritual, destul de constient, nu esti bun de nimic sau ca nu ajungi nicaieri cu toate meditatiile tale.

Iti scriu asta pentru a te face constient de aceste atacuri ale mintii. De fiecare data cand vei incerca sa schimbi ceva si o vei face cat poti de constient, ceva se va intoarce ca un bumerang impotriva ta. Profita cand se intoarce, intelege ca Judecatorul interior, oricat de bine si-ar juca Rolul, este doar un alt rol interior, este doar o alta voce pe care o poti percepe, iar tu nu esti ceea ce percepi. Tu esti observatorul tacut, constient de toate astea.

Schimbarea va veni de la sine, la fel cum primavara apare negresit dupa iarna inghetata, la fel se vor curata si lucrurile murdare din viata ta. Nu dispera, mergi in continuare in liniste prin viata. Linistea este puterea ta, invata sa o folosesti intelept si toate jocurile astea mentale isi vor pierde din putere.

Tu nu poti fi atins de nimic de fapt, bucura-te de viata ta si bucura-te chiar si de aparentele greseli pe care le faci pentru ele fac parte din maturizarea ta.

Nu exista greseli, exista doar experiente ale vietii, iar Sursa Vietii porneste chiar de aici din tine.

Te iubesc!

Daca simti ca este momentul sa te cunosti mai bine pe tine sau este o perioada dificila din care nu stii cum sa iesi, te astept la consiliere si meditatie: https://mariuschirila.blog/terapii-si-consilieri/

Cel mai fericit OM de pe Pamant – comanda aici: https://mariuschirila.blog/cel-mai-fericit-om-de-pe-pamant/

Evenimente viitoare: https://www.facebook.com/comunitateadeliniste/events?ref=page_internal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s