Aici în adierea Vântului

Diamantul

A avea un spirit puternic implică a nu te mai duce după cum dictează exteriorul. O astfel de ființă reprezintă paradoxul în sine. Pentru că el nu este nici rigid, dar nici moale, imposibil de convins, deși spune da la tot.
Cum poate fi o astfel de ființă manipulată când însăși natura ei este mai presus de orice tentativă de a-i face ceva?
O astfel de ființă este rară pe acest Pământ. Ea reprezintă vârful cel mai înalt. Deși fiecare are sămânța divină în el, multe experiențe trec peste un suflet până când devine diamantul pe care încerc aici să îl descriu.
Aceste cuvinte au darul de șlefui un nou diamant.

Poate că milioane vor citi această scriere, însă puțini o vor înțelege cu adevărat. Acest risc este asumat încă de la primul cuvânt scris. Știu că printre aceste milioane de suflete tu te afli. Ție îți scriu.Este pentru tine! Deschide ochii, trezește-te. Ai o treaba de făcut. Nu te mai târâi prin mocirlă, când casa ta este în Ceruri. Nu mai accepta ceea ce altul încearcă să îți bage pe gât, când Inima îți șoptește în fiecare moment ce ai de făcut. Unde toată lumea vede imposibilul, tu găsește posibilul.

Prezintă viu întruparea religiei, încurajează la o spiritualitate trăită moment cu moment, lăsând toate teoriile deoparte.
Deschide gura doar în locurile în care urechile sunt deschise să audă. Lasă judecățile și prejudecățile deoparte.
Fii blând când momentul o cere, fii aspru când momentul o cere, dar nu te identifica cu niciuna dintre cele două.
Orice poți percepe la orice nivel nu ești tu – asta să îți fie lecția de baza. Liniștea este cel mai mare maestru, nimeni nu este mai presus de liniște. De aceea fă-ți casă în liniște, muncește în liniște, mănâncă în liniște, meditează în liniște, dormi în liniște. Lasă trecutul și viitorul deoparte. Astfel nu vei mai avea probleme, iar stresul, anxietatea sau depresia nu te vor mai putea atinge.

Dedică-ți întreaga viață lui Dumnezeu cel Viu și Diamantul va fi pe deplin șlefuit.

Te îmbrățișez din Inimă si Te Iubesc!

Marius

Găsesc fragmentul de mai sus relevant nu doar pentru descrierea celei de-a 3-a cărți scrise: „Aici în adierea Vântului” ci și pentru toată munca depusă în scopul trezirii cât mai multor Ființe la adevărata lor natură. „Aici în adierea Vântului” este o carte de poeme spirituale, născută din sute de discuții purtate cu oameni aflați în diferite stadii ale trezirii spirituale. Dacă o citești deschis vei simți imediat Viața din spatele cuvintelor, pentru că fiecare cuvânt scris are în spate o trăire directă a Adevărului. Această trăire directă, împărtășită sub forma unui poem spiritual are darul de a-ti aduce aminte ceea ce pentru o perioadă ai uitat. Vei descoperi că ceea ce este scris va fi natural acceptat și înțeles în ființa ta, sunt lucruri pe care le știai deja, doar că le-ai lăsat să fie acoperite de frici sau dorințe deșarte.

Este o carte dedicată trezirii spirituale și maturizării ei, fiecare poem în parte este o poartă către natura ta Infinită. Pășește om drag:

Contribuție pentru carte in format fizic:

Tu alegi contribuția pentru carte + 20 RON prețul transportului prin curier


Contribuție pentru cartea in format PDF:

Tu alegi contribuția.

Pentru a plasa o comandă te invit să completezi formularul de mai jos: