Cartea Conștient

Cartea „Conștient” este prima carte pe care am scris-o. Și deși a fost scrisă acum 3 ani ea continuă să  deschidă Inimi, simte-o:

Prefață

Să nu te îngrijorezi de absolut nimic. Curgi cu tot ce îți aduce Viața, totul este în favoarea ta. Și cele bune dar și cele rele. Câteodată este nevoie de lacrimi, altă dată este nevoie de zâmbete, dar nu îți face griji, ceva are grijă să le împartă pe toate acolo unde trebuie, exact cum trebuie. Îți spun toate astea pentru că ești pregătit să le auzi. Toată această carte a apărut pentru că tu ești pregătit să o primești acasă în Inima
ta.

Simpla ta existență indică faptul că Viața are încredere totală în tine. Rămâi puțin asupra acestor cuvinte:
Întreaga Existența te susține să fii ceea ce ești. Tu nu ești separat de toate astea. Nu ești un biet individ ce se zbate între viață și moarte, care să trăiască o viață gri, plină de mediocritate. Tu ești mult mai mult de atât. Acesta este scopul cărții, de a-ți aduce aminte că tu ești mult mai mult decât crezi, că poți mult mai mult decât crezi.

Nu este o carte motivațională, deși poate fi percepută și așa în anumite momente, este mai mult de atât, este o oglindă către Adevărul Absolut ce se află ascuns în Inima ta. Cuvinte prea mari? Nicidecum. Nici un cuvânt nu este prea mare, ba dimpotrivă, cuvintele sunt prea mici. Ne folosim de ele pentru a indica ceva, pentru a indica Adevărul, iar dincolo de această indicație, experiența directă apare. Experiența Ta.

Te rog să nu iei nimic din cartea asta ca pe o filosofie, dogmă, religie sau lege. Toate astea aparțin spațiului mental, iar tu te afli aici pentru a descoperi că dincolo de spațiul mental, Conștiința Pură există. Tu ești unul și același cu această Conștiință, nici o separare. Ăsta este adevărul omule drag. Ăsta este adevărul ființă minunată: Tu ești Adevărul!

Contribuție pentru carte in format fizic:

Tu alegi contribuția pentru carte + 20 RON prețul transportului prin curier


Contribuție pentru carte in format PDF:

Tu alegi contribuția.

Pentru a plasa o comandă te invit să completezi formularul de mai jos: