Cine sunt eu?

 

marius-chirila

Ma aflu aici pentru a-ti spune ca esti perfect exact asa cum esti. Toata acesta fuga ce se petrece in jurul tau este in mare parte inutila. Oamenii fac multe lucruri ce nu au nici un sens, le fac pentru ca nu sunt constienti de ei insisi, nu se cunosc pe ei cu adevarat, iar acest lucru naste durere si suferinta atat pentru ei cat si pentru cei din jurul lor.

Aceasta rubrica se numeste „Cine sunt eu?” dar vreau sa intelegi de la bun inceput ca aici nu este vorba despre mine ci despre tine. „Cine sunt eu?” este indemnul meu catre tine. Aceasta intrebare se naste in inima fiecarui om mai devreme sau mai tarziu si este singura intrebare la care poti gasi cu adevarat un raspuns.

Vei descoperi ca toate celelalte intrebari pe care le pui in viata vor naste la randul lor si mai multe intrebari, insa aceasta are ceva deosebit in ea. Aceasta intrebare te pune fata in fata cu tine insuti, cu adevarata ta natura.

Stiu ca nu ai ajuns intamplator aici si mai stiu ca nu esti cu adevarat multumit de viata ta. Aceasta nemultumire exista pentru ca in interiorul tau exista viu deja spiritul lui Dumnezeu, a Constiintei Pure ce se afla dincolo de orice limita pe care mintea si-o poate imagina.

Aici esti binevenit indiferent de statusul pe care il ai in viata, nu conteaza daca esti barbat sau femeie, crestin sau musulman, pacatos sau spiritual, nu ma intereseaza aceste aspecte pentru ca stiu despre ele ca nu sunt de fapt reale. Sunt doar niste roluri pe care le jucam pe scena Vietii. Avem multe astfel de roluri si problema apare atunci cand credem in ele. Fiinta ta este libera, se afla dincolo de toate astea, de aceea simti deseori frustrare si limitare pentru ca ceva din tine iti sopteste ca exista mult mai mult decat ochiul poate vedea. Sinele tau Adevarat este dincolo de orice concepte, infinit, viu, perfect.

A Simti este una si aceesi cu A Fi, iar a gandi este doar o unealta pe care Tu, Constiinta Pura o folosesti pentru a visa, pentru a crea. Daca te afli aici inseamna ca te trezesti din vis. A venit timpul sa te recunosti pe tine insuti, de aceea ma bucur enorm ca te afli aici.

Te asteapta o calatorie extraordinara. Te imbratisez,

Marius

8 gânduri despre „Cine sunt eu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s