Ne-am născut pentru a fi liberi! Nu ni se spune încă îndeajuns de mult acest lucru.
Acest drum spiritual este fabulos, sunt însă momente în care susținerea unei comunități te poate face să mergi mai departe. Când am început căutările spirituale, acum aproximativ 12 ani, simțeam o dorință foarte mare de a cunoaște alte ființe care simt la fel ca mine, care au aceleași întrebări ca și mine și poate cel mai important lucru, ființe care au găsit deja răspunsurile la acele întrebări.
Tot ce împărtășesc vine pentru a susține trezirea spirituală. Te cunosc, știu cine ești și ce lucruri extraordinare ești capabil să creezi.
O ființă liberă dă mai departe sentimentul de libertate tuturor celor pe care îi întâlnește. Prin simpla prezența, indiferent de modul în care se manifestă, aduce în lume un nou mod de a fi. Un mod natural, spontan și autentic. Fii ceea ce ești, este de ajuns, ești de ajuns!
Comunitatea a început să se formeze în mod natural dinainte de a apărea ideea de a crea o comunitate. Întâlnirile pe care le-am avut de-a lungul timpului cu oamenii în evenimente, retreaturi sau consilieri au cristalizat încet dar sigur apariția în această formă a Comunității de Liniște.
Când am început să împărtășesc și să ofer ghidare spirituală nu cunoșteam nici o tehnică de meditație, nici o practică, nimic. De la început a fost simpla împărtășire și apoi din energia ființelor prezente se năștea un nou exercițiu. Grația are grijă să ne aducă toate instrumentele necesare, când suntem sinceri în căutarea noastră.
De atunci au ieșit la suprafață peste 20 de instrumente prin care putem redescoperi cum să fim prezenți conștienți în viața noastră. Din această prezența conștientă revelandu-se natura noastră reală. Fiecare întâlnire pe care o am cu oamenii aduce ceva nou, Viața este mereu nouă, Viața este mereu fresh.
Meditația este o artă. Fiecare ființă umană are meditația în ADN-ul ei. În mod paradoxal am uitat ce înseamnă a medita, atenția noastră a hrănit în mod constant factorii aparent exteriori, astfel din ce în ce mai mult și din ce în ce mai clar ne-am uitat natura reală. Aducerea aminte și trăirea apoi în viața de zi cu zi se poate produce doar prin experiență directă.
Scopul Comunității de Liniște este de a readuce experiența vie a Vieții pe acest Pământ. Odată ce acest lucru se produce, totul se va transforma în moduri în care mintea nu și le poate imagina acum. Toate materialele oferite în Comunitate vin pentru a te încuraja să descoperi și să trăiești ceea ce ești tu cu adevărat.

Ce oferă Comunitatea de Liniște

Materiale video

Indicații clare pentru a te ajuta să trăiești Conștient

Materiale audio

Înregistrări audio ce te inspiră la meditație sau contemplație asupra vieții tale

Comunitate

Spațiu deschis socializării, împărtășirii și suportului atât în evenimente cât și online într-un grup de Facebook dedicat membrilor comunității.

Evenimente

Evenimente gratuite, dedicate special membrilor comunitații

Reduceri la celelalte evenimente organizate

Întâlniri online în care răspund întrebărilor membrilor

Materiale oferite bonus

Liniștea - Audio Book

Înregistrarea audio a cărții Conștient, realizată special în format de meditație - peste 7 ore de meditații înregistrate

Bazele meditației

O serie de înregistrări video în care explic fiecare aspect al meditației, astfel încât fiecare ființă să poată să depășească orice obstacol întâlnit.

Materiale noi in fiecare săptămâna

În fiecare săptămână sunt oferite materiale noi în comunitate.

Toate materialele

Pot fi descărcate

Materialele pot fi descărcate pe laptop, tabletă, telefon sau calculator, în felul acesta poți avea acces la ele oricând, oriunde chiar și fără internet.

Rămân arhivate in comunitate

Toate materialele raman disponibile in comunitate. Oricand simti nevoia sa fii ghidat sau inspirat vei putea accesa arhiva tuturor materialelor.

Sunt practice

Spiritualitatea implică practică. Toate materialele te încurajează să pui în practică. Nu naștem alte teorii ci descoperim spiritualitatea aplicată concret în viața de zi cu zi în mijlocul societății.

Îți aduc aminte de tine

Pentru a ajuta alte ființe pe această planetă, pentru a fi alături de cei dragi, în primul rând noi trebuie să fim echilibrați în noi înșine. O comunitate este formată din indivizi, dacă indivizii din comunitate sunt fericiți, automat comunitatea va fi una înfloritoare.

Testimoniale

"După îndelungi perioade de suferință , "ceva" din interior m- a călăuzit către Marius. De la prima ședința de consiliere mi-am dat seama că este ceea ce căutam. Căutam liniște, mi-a arătat că sunt liniștea, mă luptam cu oricine, orice. Mi- a arătat că nu sunt "eu" nici cel ce se lupta, nici cel cu care mă luptăm, căutăm soluții mi-a arătat unde sunt soluțiile. Mereu prezent, nu doar în timpul ședințelor, mi- a oferit și cele mai bune sfaturi, suport. Ușor, ușor mi-am recăpătat încrederea, armonia cu mine însumi, relațiile cu cei din jur au devenit mai sănătoase, sunt mai prezent în tot ceea ce fac, privesc viața prin prin alți ochi, mă bucur de fiecare clipă. Recomand cu căldură această ființă plină de simplitate, naturatețe, blândețe, compasiune tutoror celor care și doresc cu adevărat o schimbare în viața lor. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!"
Sergiu
"Intalnirea mea cu Marius, este o Binecuvântare! De ce spun asta: in prezența lui ,întrebările nu mai erau . Chiar dacă apăreau, nu aveau acea intensitate de a afla răspunsurile. La un moment dat, am avut o stare de un gol imens, "cum-urile," "de ce-urile" disparusera... Chiar dacă erau, nu mai aveau acea putere, când ieseau la suprafață de a afla răspunsul. A fost o meditație profundă, întâlnirea cu Marius. Timpul petrecut alături de el, a fost de o ora, dar eu am avut senzația ca trecusera vreo doua, trei... Mulțumesc Marius pt ca EXIȘTI! 🙏"
Prezent
"Fiecare întâlnire organizată de Marius a fost specială și m-a ajutat să mă deschid în fața unor oameni pe care îi întâlnesc pentru prima oară. Nu se pot descrie în cuvinte sentimentele și emoțiile prin care treci în anumite momente ale întâlnirii. Mulțumesc pentru că ești tot timpul aici și acum."
Silviu
"Ca să pot spune câteva vorbe despre ce au însemnat pentru mine evenimentele alături de Marius, mă uit în urmă, la momentul în care ne-am cunoscut și recunosc că, deși nu știam nimic despre el, nu m-am îndoit nicio clipă de onestitatea cu care se oferă lumii. La primul eveniment nu știam despre ce vom vorbi, nici celor care mă întrebau nu știam ce să le spun. Eram doar curioasă să văd ce urmează să descopăr. Am aflat de atunci, că la fiecare întâlnire, indiferent de întrebarea care i se adresează lui Marius, subiectul, calea, răspunsul și ținta este aceeași: adevărul despre ceea ce suntem. Adevăr pe care fiecare din noi e susținut să-l descopere. Perioadele dintre întâlniri n-au fost mereu ușoare, fiindcă efectele celor trăite acolo începeau să apară treptat: constientizari înțepătoare, temeri, interpretări și alte “surprize”, însă am știut mereu că asta e calea și că tot ce se întâmplă este spre binele meu. De câte ori am simțit că “ patinez”, că mă las atrasă într-o falsă lupta cu viața, că nu mai știu ce să fac, mi-am amintit imcurajarile lui Marius: “ aveți încredere că viața vă susține total și că va fi bine. Deja este bine”. E multă libertate și naturalețe în tot ce se întâmplă la aceste evenimente. Am vorbit, am tăcut, am dansat, ne-am plimbat prin parc. S-au leagat prietenii, s-au născut colaborări; ne simțim conectați fără o organizare și fără s-o spunem cu vorbe mari. Și de-abia așteptăm să ne revedem :)"
Bristena
"Pentru mine întâlnirile cu tine au fost pline de dragoste, liniște. M-au făcut să văd ce fel de oameni atrag în jurul meu. Să trăiesc în prezent ca să mă bucur de moment, de oamenii din viața mea și să mă accept așa cum sunt. Eu eram o persoană calmă dar de când te-am cunoscut ai fost un exemplu pentru mine și am devenit mult mai răbdătoare. Văd în toate lucrurile frumusețea. Mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine!
Andreea
"Dragul meu drag, Marius, am citit ce ai scris și nu am reacționat imediat dar știu că mi-am spus că dacă e ceva de spus ,cuvintele se vor scrie (curge)singure.... M-am trezit acum având în mine cuvintele Celui pe care amândoi î-L iubim: "...voi sunteți semințele trezirii într-o lume care doarme! ..." cuvintele astea, nu știu cum și dece mereu mă fac să izbucnesc în plăns, ca și acum când le scriu.... O dragul meu drag, tu nu mai ești "o sămânță adormită"...eu încă visez încolțirea și trezirea asemeni bobului de grâu pus în pământ sub plapuma groasă a "zăpezii", mintea mea! Tu ai întrebat dacă "mi-a adus ceva" întâlnirea noastră și aici m-am blocat cu răspunsul....când ascult un Satsang cu Beloved, hohote de plâns mă cuprind uneoriși mă întreb de ce plâng? Vreau ceva? Și dacă ași fi lângă El, ce ași vrea? Ce I-asi cere? ...și răspunsul.vine singur: Nimic! Nu vreau nimic! Voiam "ceva anume" de la întâlnirea aceea? Nu! ...și totuși lucruri minunate au fost! Bucuria te a te fi întâlni și bucuria Inimii mele de a Te fi recunoscut, sau de a mă fi recunoscut pe mine ca Tine! Bucuria de a fi di-mpreună cu ficiorul și bucuria de a fi împreună cu toți acei oameni minunați, "semințele trezirii într-o lume care doarme", (sau poate treziți, nu știu !)...dar poate că cel mai minunat lucru a fost să văd un fel de "drum al Damascului" în prietenul care a fost cu mine ! Deschiderea lui spontană spre ceva de care nu știa nimic până în ziua aia...Mă zăpăcește dragostea lui pentru tine și fervoarea cu care repostează aproape tot, pe Ramana, din Nisargadata,Papaji.... în același timp cu muzică populară cu "Nicușor de la Ploiești" , "Tariful de la Clejani" etc. 😲😄 Bine că o face el ! Eu nu o fac! Asta e! Bucuria și spectacolul vieții! În final, recunoașterea că Totul Este! Dragul meu drag Marius, e o bucurie în mine acum când aceste cuvine au fost scrise.Te îmbrățișez din toată inima și găndul meu se duce acum cu toată dragostea și recunoștința și către toate acele Ființe minunate cu care am avut privilegiul să comunic, scris sau telefonic, sau de ai fi întâlnit! Fiecare cu partea lui de "căldură" fără de care nici o "sămânță" (inimă) nu poate "încolți" și "germina" pentru a se descoperi pe ea ca Ea ! Pentru toți plecăciune, dragostea și recunoștință!🙏❤🙏❤🙏❤
Florin
"Scriu aceste rânduri să împărtășesc experiența pe care am trăit-o la cele două evenimentele ținute de tine, convins fiind că ceea ce faci tu este pornit din suflet.. iar intențiile tale sunt dintre cele mai bune. Mă bucur că am luat parte la evenimentele tale. Am găsit răspunsuri la întrebări pe care nici nu mi le pusesem încă. de fapt, nici nu era nevoie să aflu ceva. Simțeam că orice nelămurire își avea răspunsul undeva în interiorul meu. Pentru mine ai făcut ca lucrurile să pară atât de simple. Am început să mă bucur de viață așa cum e, de moment. Am venit din curiozitate, convins fiind că știi lucruri pe care eu nu le știu. și am aflat că nu e nimic de. aflat! Este despre cum simți să trăiești. Simțirea este dincolo de idei, minte, gânduri. eu îți mulțumesc că îmi ești prieten. Mulțumesc că exiști în viața mea. Nu neapărat ție. Mulțumesc pur și simplu.
Dragoș
"L-am cunoscut pe Marius și am știut că poartă îl el niște răspunsuri pe care și eu le port în mine, dar pe care totuși le căutam în afara mea. Am hotărât să particip la Satsang, și acolo cel mai neașteptat și total lucru s-a întâmplat cu mine: m-am întâlnit cu mine, și de fapt m-am regăsit pe mine, cea adevărată, cea completă, cea complet liberă. Am învățat să respir, să simt, să dansez conștient. Niciodată în viața mea nu dansasem astfel, dându-mi voie să mă exprim fără cenzuri, fără teamă, fără complexe, cu tot ce eram și fiind spirit ce se lăsă "văzut" prin mișcările corpului, prin suplețea lui, poate prin stângăcia mișcărilor, poate prin gingășia, feminitatea lor. Abia atunci am învățat să dansez. Dar mai important, atunci am învățat săa FIU complet cine sunt. Mintea mea s-a relaxat, am început să râd de bucurie, ochii mei au început să vadă "altfel" decât înainte. A fost ca o naștere, sau re-naștere. Nu simt că a murit ceva din mine, simt doar că acum știu cine sunt. Și acum știu sigur că sunt absolut liberă, și că nici o minciună nu mă mai poate minți în mod definitiv. Nimic nu mă mai poate copleși/ împovăra. Am învățat că mă pot re-centra oricând, imediat, doar închizând ochii și aducându-mi aminte cine sunt. Și simțind tot ce pot simți. Și respirând. Am realizat că prea mult timp am dat energie minții, prea multă, și ea a început să se simtă stăpână. Abia după Satsang am realizat "pe trăitelea" că eu sunt singură stăpână a tot ce sunt. Abia după Satsang am realizat pe trăitelea că sunt o minune de "a fi", un spirit minunat și puternic, și copleșit de sfințenia vieții. Eu simt foarte tare că nu am făcut nimic care să mă conducă la lumina asta, ci într-un mod minunat, doar deschizându-mă și conectandu-mă cu Marius și cu ceilalți participanți, cumva, nu știu cum, energiile noastre puse împreună au creat niște minuni cu fiecare dintre noi. Mi s-a părut că Marius a fost liantul, "cheia și lăcata". Nu pot explică în ce mod. Doar "fiind" acolo. Nu știu dacă am scris coerent; sunt încă emoționată, pentru că am primit un dar minunat. Și mă simt recunoscătoare cu fiecare celulă și dincolo de orice celulă din mine. Marius, îți mulțumesc infinit! Pun la picioarele tale, cu sfințenie, darul recunoștinței mele, acum și mereu!"
Helene

Daca ti-a placut,da mai departe. Iti multumesc !

Apreciază:

Apreciere Încarc...
%d blogeri au apreciat: