Consiliere individuala

Ma bucur ca te afli aici, te rog ia un loc si asculta:

Daca ai ajuns pe aceasta pagina inseamna ca drumul tau spiritual este pe cale sa cunoasca o noua etapa. O etapa de inflorire, o etapa in care vechiul este inlocuit de nou, de ceva proaspat, ceva fresh, ceva viu.

Ne petrecem majoritatea vietii mintindu-ne pe noi insine si pe cei din jurul nostru. De la ce porneste aceasta minciuna si de ce o continuam? O continuam pentru ca nu ne-a fost prezentat altceva, nu stim alta varianta de a trai, de a exista.

Intreaga societate este construita pe tiparul mental, viata se gandeste foarte mult si se simte foarte putin, iar atunci cand simtim, simtirea nu mai este una naturala pentru ca este combinata cu mintea noastra. Nimic din ceea ce facem nu mai este natural, totul este corupt de minte. Din acest motiv nici o parte a fiintei noastre nu mai functioneaza strict pentru motivul pentru care a fost creata.

Totul este un amalgam in interiorul nostru, un amestec ce naste haos. Haos in relatia pe care o avem cu noi insine, haos in relatiile pe care le avem cu cei din jurul nostru. Acest haos desigur duce automat la un haos planetar, avand in vedere situatiile tensionate de la nivel mondial.

Lumea este ceea ce suntem noi in interior, pentru ca lumea este perceputa numai in interior, pe baza propriilor structuri interioare. Daca in interior este galagie, automat si in exterior este galagie. De aceea este esential sa ne cunoastem spatiul interior.

Un mic exercitiu de imaginatie

Absolut fiecare lucru pe care il percepem se intampla de fapt in interior, niciodata in exterior. Faptul ca privesti un copac, unde se petrece aceasta privire? In copac, sau in interiorul tau? In interior.

Iar pe craca acelui copac exista o pasare care canta maiestuos. Unde auzi acel cantec? In interior.

Tu stai pe banca si vine langa tine persoana iubita care te ia in brate. Unde simti acea imbratisare? In interior.

Iti vorbeste si ii raspunzi, unde se petrece de fapt asta? In interior.

Ganduri ce zboara neincetat pe ecranul mintii tale. Unde le percepi? In interior.

Emotii ce curg rauri, rauri, unde le simti? In interior.

Puneti aceste intrebari de bun simt te rog si experimenteaza singur in orice context al vietii tale. Vei vedea ca daca esti sincer vei ajunge la acelasi raspuns.

Ce este acest interior?

Ce reprezinta oare acest spatiu fabulos in care se pare ca toata viata noastra se petrece? Cat de mare este acest spatiu si ce poate face el?

Daca iti cunosti spatiul interior, toata viata ta va fi transformata. In prezent interiorul tau este ca o casa pe care ai aflat de curand ca ai mostenit-o. Mergi acolo sa vezi casa. Este o casa imensa cu gradina in spate. Toata casa este in paragina, iar gradina plina de buruieni. Praf, mizerie, paianjeni, gandaci, iar ce se ascunde pe sub pat si in dulap nici nu vrei sa stii. Pentru a putea sa ai o viata cu adevarat fericita, plina de bucurie si prosperitate este necesar sa pornesti de aici, de acasa.

A sosit momentul curateniei, este primavara in fiinta ta, geamurile trebuiesc sa fie larg deschise si sa te apuci de treaba.

Asta desigur daca vrei sa fii cu adevarat fericit.

Merita oare? Este una din intrebarile la care putem gasi impreuna raspunsul.

 Ce iti poate aduce aceasta consiliere individuala?

 

 • Pace interioara ce duce automat la pace exterioara.
 • Incredere in tine insuti si in viata
 • Capacitatea de a exprima ceea ce simti si gandesti
 • Ce sunt fricile si cum poti sa scapi de ele
 • Ce este de fapt anxietatea, care este motivul ei si cum sa faci sa nu mai apara
 • Iti place ce faci, ce muncesti, cum iti duci viata de zi cu zi? Care sunt pasiunile tale si le practici?
 • Cum sunt relatiile cu cei din jur, dar relatia de cuplu? Esti fericit?
 • Cine esti tu? Cine esti tu cu adevarat?

 

Toate aceste lucruri exista deja in interiorul tau dar au fost uitate. Sunt acoperite de alte lucruri pe care pana acum le-ai crezut importante. Vom patrunde impreuna in labirinturile mintii si vom descoperi ce te opreste de fapt sa fii fericit.

Alege aceasta consiliere daca:

 

 • Esti pregatit sa fii sincer cu tine
 • Ai curiozitatea sa te descoperi
 • Vrei sa fii deschis fata de viata
 • Vrei cu adevarat sa fii fericit
 • Te-ai saturat de atacurile mintii tale
 • Vrei liniste in viata ta
 • Vrei iubire in viata ta

Cine sunt eu?

Imi poti spune Marius, am 28 de ani si in prezent locuiesc in orasul Aarhus din Danemarca. Aceasta intrebare mi-a aparut prima data in cale la varsta de 19 ani. Cel care mi-a deschis acest drum fabulos a fost Osho prin intermediul videoclipurilor sale de pe youtube.

La inceput am incercat aproape tot ce mi-a iesit in cale pentru a putea sa ma cunosc mai bine pe mine insumi. De la dezvoltare personala, NLP, psihologie, psihologie educationala si consiliere si terapii transpersonale, dar niciuna nu a adus cu adevarat rezultatul pe care il cautam pana in momentul in care l-am intalnit, spre norocul meu, tot prin intermediul unui filmulet pe Mooji.

Abordarea sa directa a distrus tot ce era fals in viata mea si a revelat ceea ce era de fapt mereu evident: natura mea reala. Cand mergi dupa „Cine sunt eu?” iti scurtezi cautarea spirituala, iar rezultatele le vei gusta imediat. Tot ce ai nevoie este sa fii sincer si deschis, iar adevarul ti se va revela de la sine. Eu te ajut sa fii sincer cu tine.

Important de inteles

Trebuie sa intelegi ca nimic nu dispare peste noapte, orice lucru care ne provoaca suferinte in viata noastra are nevoie mai intai de recunoastere si intelegere pentru ca mai apoi sa fie vindecat. Depinde de tine de cat de hotarat si sincer esti in cautarea ta.

Tot ce discutam in sesiunile de consiliere individuala este confidential.

Unde au loc sesiunile?

Sesiunile au loc pe Skype, Facebook sau daca este posibil sa ne aflam in acelasi spatiu fizic ele pot avea loc fata in fata.

Cum poti contribui?

consiliere individuala marius chirila

Cand vasul este gol Dumnezeu il umple cu ce stie el mai bine.

Pentru consilierea individuala platesti cat doresti!

Oriunde esti, oriunde te afli, spiritul pur al lui Dumnezeu exista in tine, fie ca el sa iti protejeze pasii si sa te conduca inapoi la recunoasterea propriului Sine. Fie ca Adevarul sa straluceasca prin Inima ta si prin Inima celor pe care ii atingi!

Pentru a discuta mai in detaliu si a stabili impreuna daca este loc pentru aceasta consiliere in viata ta ma poti contacta pe:

 • Adresa de email: contact.mariuschirila@yahoo.com
 • Pagina de Facebook: Marius Chirila

 

Pentru a efectua o donatie te rog sa accesezi butonul de mai jos. Multumesc:

Comentariile nu sunt permise.