Consiliere individuala

Ma bucur ca te afli aici, te rog ia un loc si asculta:

Daca ai ajuns pe aceasta pagina inseamna ca drumul tau spiritual este pe cale sa cunoasca o noua etapa. O etapa de inflorire, o etapa in care vechiul este inlocuit de nou, de ceva proaspat, ceva fresh, ceva viu.

Ne petrecem majoritatea vietii mintindu-ne pe noi insine si pe cei din jurul nostru. De la ce porneste aceasta minciuna si de ce o continuam? O continuam pentru ca nu ne-a fost prezentat altceva, nu stim alta varianta de a trai, de a exista.

Intreaga societate este construita pe tiparul mental, viata se gandeste foarte mult si se simte foarte putin, iar atunci cand simtim, simtirea nu mai este una naturala pentru ca este combinata cu mintea noastra. Nimic din ceea ce facem nu mai este natural, totul este corupt de minte. Din acest motiv nici o parte a fiintei noastre nu mai functioneaza strict pentru motivul pentru care a fost creata.

Totul este un amalgam in interiorul nostru, un amestec ce naste haos. Haos in relatia pe care o avem cu noi insine, haos in relatiile pe care le avem cu cei din jurul nostru. Acest haos desigur duce automat la un haos planetar, avand in vedere situatiile tensionate de la nivel mondial.

Lumea este ceea ce suntem noi in interior, pentru ca lumea este perceputa numai in interior, pe baza propriilor structuri interioare. Daca in interior este galagie, automat si in exterior este galagie. De aceea este esential sa ne cunoastem spatiul interior.

Un mic exercitiu de imaginatie

Absolut fiecare lucru pe care il percepem se intampla de fapt in interior, niciodata in exterior. Faptul ca privesti un copac, unde se petrece aceasta privire? In copac, sau in interiorul tau? In interior.

Iar pe craca acelui copac exista o pasare care canta maiestuos. Unde auzi acel cantec? In interior.

Tu stai pe banca si vine langa tine persoana iubita care te ia in brate. Unde simti acea imbratisare? In interior.

Iti vorbeste si ii raspunzi, unde se petrece de fapt asta? In interior.

Ganduri ce zboara neincetat pe ecranul mintii tale. Unde le percepi? In interior.

Emotii ce curg rauri, rauri, unde le simti? In interior.

Puneti aceste intrebari de bun simt te rog si experimenteaza singur in orice context al vietii tale. Vei vedea ca daca esti sincer vei ajunge la acelasi raspuns.

Ce este acest interior?

Ce reprezinta oare acest spatiu fabulos in care se pare ca toata viata noastra se petrece? Cat de mare este acest spatiu si ce poate face el?

Daca iti cunosti spatiul interior, toata viata ta va fi transformata. In prezent interiorul tau este ca o casa pe care ai aflat de curand ca ai mostenit-o. Mergi acolo sa vezi casa. Este o casa imensa cu gradina in spate. Toata casa este in paragina, iar gradina plina de buruieni. Praf, mizerie, paianjeni, gandaci, iar ce se ascunde pe sub pat si in dulap nici nu vrei sa stii. Pentru a putea sa ai o viata cu adevarat fericita, plina de bucurie si prosperitate este necesar sa pornesti de aici, de acasa.

A sosit momentul curateniei, este primavara in fiinta ta, geamurile trebuiesc sa fie larg deschise si sa te apuci de treaba.

Asta desigur daca vrei sa fii cu adevarat fericit.

Merita oare? Este una din intrebarile la care putem gasi impreuna raspunsul.

 Ce iti poate aduce aceasta consiliere individuala?

 • Pace interioara ce duce automat la pace exterioara.
 • Incredere in tine insuti si in viata
 • Capacitatea de a exprima ceea ce simti si gandesti
 • Ce sunt fricile si cum poti sa scapi de ele
 • Ce este de fapt anxietatea, care este motivul ei si cum sa faci sa nu mai apara
 • Iti place ce faci, ce muncesti, cum iti duci viata de zi cu zi? Care sunt pasiunile tale si le practici?
 • Cum sunt relatiile cu cei din jur, dar relatia de cuplu? Esti fericit?
 • Cine esti tu? Cine esti tu cu adevarat?

Toate aceste lucruri exista deja in interiorul tau dar au fost uitate. Sunt acoperite de alte lucruri pe care pana acum le-ai crezut importante. Vom patrunde impreuna in labirinturile mintii si vom descoperi ce te opreste de fapt sa fii fericit.

Alege aceasta consiliere daca:

 • Esti pregatit sa fii sincer cu tine
 • Vrei relatii sincere si sanatoase
 • Ai curiozitatea sa te descoperi
 • Vrei sa fii deschis fata de viata
 • Vrei cu adevarat sa fii fericit
 • Te-ai saturat de atacurile mintii tale
 • Te-ai saturat de falsitate in viata ta
 • Vrei liniste in viata ta
 • Vrei iubire in viata ta

Cine sunt eu?

Imi poti spune Marius, am 28 de ani si in prezent locuiesc in orasul Aarhus din Danemarca. Aceasta intrebare mi-a aparut prima data in cale la varsta de 19 ani. Cel care mi-a deschis acest drum fabulos a fost Osho prin intermediul videoclipurilor sale de pe YouTube.

La inceput am incercat aproape tot ce mi-a iesit in cale pentru a putea sa ma cunosc mai bine pe mine insumi. De la dezvoltare personala, NLP, psihologie, psihologie educationala si consiliere si terapii transpersonale, dar niciuna nu a adus cu adevarat rezultatul pe care il cautam pana in momentul in care l-am intalnit, spre norocul meu, tot prin intermediul unui filmulet pe Mooji.

Abordarea sa directa a distrus tot ce era fals in viata mea si a revelat ceea ce era de fapt mereu evident: natura mea reala. Cand mergi dupa „Cine sunt eu?” iti scurtezi cautarea spirituala, iar rezultatele le vei gusta imediat. Tot ce ai nevoie este sa fii sincer si deschis, iar adevarul ti se va revela de la sine. Eu te ajut sa fii sincer cu tine.

Important de inteles

Trebuie sa intelegi ca nimic nu dispare peste noapte, orice lucru care ne provoaca suferinte in viata noastra are nevoie mai intai de recunoastere si intelegere pentru ca mai apoi sa fie vindecat. Depinde de tine de cat de hotarat si sincer esti in cautarea ta.

Tot ce discutam in sesiunile de consiliere individuala este confidential.

 

Unde au loc sesiunile?

Sesiunile au loc pe Skype, Facebook sau daca este posibil sa ne aflam in acelasi spatiu fizic ele pot avea loc fata in fata.

 

Pentru ce este aceasta consiliere?

Consilierea se adreseaza celor ce s-au saturat sa traiasca in mediocritatea egoului. Celor ce vor mai mult de la viata asta, nu in materie de avutii ci in materie de spirit, de Adevar.

Depinde foarte mult cum abordezi aceste consilieri,  de cat de deschis intri in aceste consilieri, de cat de dispus esti sa lasi deoparte tot ce ai invatat pana acum. Pentru ca tot ce ai invatat pana acum si indiferent de experientele pe care le-ai avut pana acum, niciuna nu te va ajuta ci doar te va incurca, se va pune in fata privirii tale si iti va distorsiona experienta directa din consiliere.

Asa ca lasa totul deoparte, incepem de la 0 si vei descoperi ca nu este nevoie sa inveti multe lucruri, pentru ca orice inveti nu face decat sa poleiasca fata stralucitoare a egoului.

Vom merge dincolo de el, dincolo de mintea ta, in spatiul fiintei tale, in locul din care toate astea apar, in locul in care intrebarea „Cine sunt eu?” isi gaseste raspunsul in liniste.

Metodele folosite in aceste discutii, sunt:

 • meditatia
 • introspectia
 • discutia libera si sincera

Cu aceste unelte in mainile tale, odata ce dezvolti abilitatea sa le folosesti corect, nu vei mai putea fi pus in genunchi de nici o stare, emotie sau gand in viata asta.

Sunt doua modalitati prin care o problema poate fi rezolvata:

 1. Prima este sa o privesti, sa vezi care e situatia si apoi sa cauti solutii pentru ea, acolo local.
 2. Cea de-a doua este cea pe care o folosim in consiliere. Daca consideri ca ai o problema in viata ta, mergem impreuna catre ea si cu sinceritate patrundem in interiorul ei, mergand catre sursa ei. Odata ce sursa este gasita si inteleasa, problema de la suprafata dispare si odata cu aceasta disparitie, se deschide un potential enorm de transformare in fiinta ta.

In urma consilierilor individuale pe care le-am avut pana acum s-au cristalizat 4 tipuri de pachete. Fiecare dintre aceste pachete reprezinta un punct de pornire in relatia noastra. In functie de locul in care simti ca se afla viata ta acum, unul dintre aceste pachete poate reprezenta o poarta catre tine insuti. Vei intra sau nu pe aceasta poarta?Accounts

Free Trial

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Your Text

Pachetul 1


Claritate -1 sedinta de consiliere

100 RON


Contine 1 discutie deschisa si libera 

Este oferit 1 document cu sfaturi practice si personalizate dupa discutie

Este oferit suport online 1 saptamana dupa discutie

Pachetul 2 


Liniste - 4 sedinte de consiliere / luna

300 RON

Un total de 4 sedinte de consiliere desfasurate intr-o singura luna

3 + 1 gratis

Este inclusa 1 meditatie ghidata

Este inclusa 1 introspectie ghidata

Este oferit suport online intre sedinte si timp de 1 luna dupa incheiere

Este oferit 1 document cu sfaturi practice si personalizate la finalul perioadei de consiliere


Pachetul 3


Maturitate -12 sedinte de consiliere / 3 Luni

900 RON

Un total de 12 sedinte de consiliere desfasurate pe intervalul a 3 luni

9 + 3 gratis

Sunt incluse minimum 3 meditatii ghidate

Sunt incluse minimum 3 introspectii ghidate

Este oferit suport online intre sedinte si timp de 3 luni dupa incheiere

Se ofera 3 documente cu sfaturi practice si personalizate - 1/luna

Este inclusa 1 sedinta in liniste

Pachetul 4


Intensiv - 8 sedinte de consiliere intr-o singura luna

600 RON

Un total de 8 sedinte de consiliere desfasurate intr-o singura luna 

6 + 2 gratis

Sunt incluse minimum 2 meditatii ghidate

Sunt incluse minimum 2 introspectii ghidate

Este oferit suport online intre sedinte si timp de 2 luni dupa incheiere

Se ofera 4 documente cu sfaturi practice si personalizare - 1/saptamana

Este inclusa 1 sedinta in liniste

WordPress Pricing Table Plugin

*Poti achizitiona direct de aici un pachet selectand butonul „Cumpar” din dreptul sau. Daca doresti si mai multe detalii legate de modul in care se face plata viziteaza aceasta pagina: Inscriere Consiliere Individuala

 

Aceasta este structura de la care pornim, insa fiecare consiliere in parte este unica. Fiecare intalnire reprezinta ceva deosebit, un moment ce nu a mai existat si nu va mai exista alta data. De aceea si tu si eu vom ramane deschisi in fata momentului, lasand Viata sa scoata la suprafata tot ceea ce este necesar pentru ca pacea, iubirea si intelepciune sa dainuiasca din nou in fiinta ta.

Daca ai nevoie de mai multe detalii legate de aceasta consiliere te invit sa imi lasi un mesaj completand casuta de mai jos:

Comentariile sunt închise.