Inner Worlds, Outer Worlds – Partea a 3-a – Sarpele si Lotusul ( Documentar online subtitrat )

Inner-Worlds-Outer-Worlds-Part-3- The-Serpent-and-the-Lotus

Ceea ce mi-a placut cel mai mult la aceasta serie de documentare este modul in care spiritualitatea si stiinta sunt imbinate, prefatand parca ceea ce urmeaza sa se intample in societatea noastra. In aceasta parte termeni ca glanda pineala, DMT, kundalini sau al treilea ochi sunt explicati simplu pentru a putea intelege oricine priveste, iar imaginile sunt pur si simplu extraordinare. Prima parte a documentarului, Akasha, o gasesti aici. Cea de-a doua partea, Spirala Primordiala, o gasesti aici. Daca nu ai vazut primele doua parti, iti recomand sa te uiti mai intai la ele, astfel informatiile se vor lega mult mai bine. Iti doresc vizionare placuta:

Lasa un comentariu

5 Comentarii

  1. Pingback:Samsara – documentar online subtitrat – Marius Chirila

  2. NU CUNOSC ENGLEZA,IMI PARE RAU MARIUS!

  3. Multumim frumos,Marius Chirila pentru tot efortul care il faci si impartasesti totul cu noi. Ar fi minunat ca mult mai multi oameni sa caute (caci intotdeauna vor gasi) sa inteleaga(caci se poate) si sa aplice toate aceste informatii pretioase.

    • De aceea le si imparatasesc, pentru ca sunt niste informatii foarte pretioase iar oamenii au nevoie sa stie de ele. Cu drag, multumesc si eu Elena Stoian!

Lasă un răspuns