Eu Simt – Cine sunt Eu?

download

Ne vom intalni intr-un eveniment deosebit. Tehnica Eu Simt s-a nascut intr-o sedinta de consiliere avuta cu o doamna. Mi-a spus ca vrea sa mediteze dar ca nu a meditat niciodata, astfel m-a rugat sa o invat cum sa mediteze.

In acel moment am invitat-o sa inchida ochii si sa inceapa sa imi impartaseasca pe rand ce anume simte, iar eu ghidand-o pe rand ce sa faca cu lucrurile pe care le percepe. Intr-un interval foarte scurt doamna a intrat in stare meditatie, descoperind constienta cat de simplu este de fapt.

Fiinta noastra este ceea ce se afla mereu aici, lucrurile pe care le simtim (percepem) la orice nivel sunt lucruri secundare, adica sunt lucruri ce se nasc din fiinta noastra, au o perioada de viata (de manifestare), iar apoi se intorc inapoi in Sursa. Noi suntem Sursa.

Vazand potentialul extraordinar al acestui exercitiu am continuat sa il aplic in consilieri cand era cazul, dar modul in care el a “explodat” cu adevarat a fost in evenimente.

Facand impreuna in evenimente Eu Simt, acesta devine mai puternic. Tot ceea ce traim se amplifica, avand astfel sansa de a vedea clar ceea ce este relevant sa vedem in respectivul punct al vietii, cand facem exercitiul.

Prin Eu Simt fiecare participant paseste in cinematograful multidimensional al Fiintei Sale. Videcari apar, Lacrimi apar, Zambete apar, Constientizari profunde apar, Realizarea Sinelui apare.

Pentru ca s-a intamplat ca unele fiinte sa realizeze cine sunt cu adevarat in Eu Simt, am adaugat la numele acestui eveniment: Cine sunt Eu? Aceasta fiind cireasa de pe tortul Eu Simt.

Vei simti (percepe) foarte multe lucruri, pe acest nivel ele se vor rearanja, vor fi intelese unde este cazul si se vor vindeca unde este cazul. Cu acest potential in fata am simtit sa urc acest exercitu atat cat poate duce el, Constient, pana la Sursa. Am simtit sa duc acest exercitiu pana la cine esti tu cu adevarat, la cine sunt eu, la cine SUNTEM – Constiinta Pura mereu Libera, neatinsa de Nimic, Sursa intregii Creatii.

Cu bucurie in Inima deschid aceasta invitatie catre tine.!

Cum stii daca este pentru tine? Este simplu. O simti in strafundurile finitei tale, ceva te cheama sa vii. Astfel stii ca este pentru tine.

Locatie

Locatia este Studio 1002, loc pe care cativa dintre noi simt sa il numeasca Templul de la 1002pentru ca ceea ce se petrece in aceasta locatie este intr-adevar spiritual, mistic si magic in acelasi timp.

Adresa: Studio 1002 – Stefan Burcus, nr 10 ( intrarea din spatele curtii), Bucuresti
– detalii despre locatie si evenimentele organizate – aici

Program

Duminica 12 Ianuarie: 12:00-15:00

Contributie

Fiecare fiinta contribuie cu cat simte la finalul intalnirii.

 

Ne (re)vedem in curand!

Cu Bucurie,

Marius