Materiale gratuite

Aceste materiale pot reprezenta pentru tine niste niste instrumente utile pe care le poti folosi oricand simti ca este nevoie. Ai in vedere ca pe langa aceste materiale, tot acest blog este un spatiu dedicat constientei, un spatiu in care cele mai puternice intrebari se pot dizvolva. Iti doresc ca aceste materiale sa iti serveasca pacea, intelepciunea si bucuria Vietii !

Constient - pdf gratuit

Am scris un pdf ce include informatii simple si directe ce descriu viata unei fiinte constiente. Am decis sa ti-l ofer pentru ca stiu ca te afli pe acest fabulos drum am cunoasterii de sine. Sper sa iti serveasca ca si ghid in aceasta calatorie:

 

„Exista o energie ce depaseste in iubire si in inteligenta orice exista in acest Univers fabulos. Exista un camp comun pentru toti, exista un spatiu in care toti suntem acasa, Unul. El se afla mereu aici. El este numit Dumnezeu, este numit Constiinta, este numit Allah, este numit Shiva, i-am dat foarte multe nume, dar El in sine nu are nume pentru ca este dincolo de nume.”

„Sa vezi cu adevarat inseamna sa fii liber de mintea ta. Inseamna sa nu mai fii legat de nimic din ce ea iti ofera. In felul acesta, incepi sa alegi constient modul in care iti traiesti viata.”

„O fiinta libera se misca odata cu viata pentru ca nu exista nici o separare intre ea si viata, ea este parte din viata si viata este parte din ea, un intreg imposibil de definit in termeni verbali. Totul se intampla dincolo de cuvinte, dincolo ganduri si emotii.”

  • Toate problemele sunt create de minte
  • Descopera spatiul interior
  • Un exercitiu valabil pentru orice problema

Cum sa dizolvi orice stare negativa prin puterea observarii - Audio

Invata sa nu te mai amesteci cu ceea ce vine, fa mereu un pas in spate si observa. Adevarata putere ti se va revela astfel. Odata ce descoperi ca poti sa faci asta in fiecare aspect al vietii tale te indrepti catre libertate.

  • Dizolva orice stare negativa

Fara asteptari, fara suferinte - Audio

Vreau sa iti spun ca fiecare moment are in el o usa, o usa ce nu este inchisa niciodata. Aceasta duce direct catre libertate. Cati dintre noi aleg oare aceasta usa? Cati pasesc total dupa ea? Sa fii ceea ce esti necesita curaj. Curajul vine doar cand esti sincer cu tine. Este cu adevarat cineva vinovat pentru viata pe care o ai?

  • Descopera ca nu ai nevoie de nimeni pentru a fi fericit