Momentul de Linişte

Momentul de Liniste a aparut in urma intrebarilor puse de cititori.

Daca la inceput materialele au fost inregistrate, pe parcurs am simtit ca un beneficiu si mai mare ar fi daca ne intalnim Live. Astfel intrebarile adresate in live-uri au fost luate si disecate pe rand, pentru a elimina orice neclaritate.

Privind de la primul episod pana in prezent, am constatat ca mesajul, explicatiile si exemplele s-au adaptat de-a lungul timpului, astfel incat indicatiile sa fie absorbite de o varietate din ce in ce mai mare de oameni.

Pentru cine este Momentul de Liniste?

Pentru oricine simte ca a venit momentul sa se aseze cu el si sa inceapa sa se cunoasca mai bine.

Ce este concret Momentul de Liniste?

Un playlist format din materiale video si audio dedicate cunoasterii de sine, meditatiei, instrospectie si integrarii in mod practic a spiritulitatii in viata de zi cu zi.

Ce subiecte sunt abordate in Momentul de Liniste?

Subiecte legate de meditatie, judecata de sine, frica, anxietate, Dumnezeu, chakre, vicii, procesul de trezire spirituala, introspectie, emotii, atentia, constientizarea, observarea, tehnici de meditatie, respiratia, gura lumii, relatii toxice, incredere de sine, familie, atasamente, suparari de tot felul.

Ce contine Momentul de Liniste in prezent?

  • 30 de episoade video din Momentul de Liniste

  • 30 de materiale video si audio ce au fost realizate pentru membrii Comunitatii de Liniste

  • 3 materiale bonus de la inceputul Momentului de Liniste

*Toate aceste materiale raman disponibile pentru tine oricand si oriunde doresti. De asemenea, numarul lor va creste, in fiecare saptamana materiale noi vor fi incarcate!

**Pentru ca Momentul de Liniste implica a sta tu cu tine, vei primi si un playlist cu muzica pentru meditatie. De asemenea, materiale noi vor fi adaugate in fiecare saptamana si la acest playlist. 

Cum pot contribui?

Poti contribui online prin acest link – click

Pentru alte variante de contributie imi poti lasa un mesaj aici: contact

Cum intru in posesia materialelor?

Lasa-mi un mesaj pe contact.mariuschirila@yahoo.com sau pe facebook – click pentru a intra in posesia materialelor.

In incheiere simt sa iti multumesc, prezenta ta aici a dat nastere Momentului de Liniste, poate una dintre intrebarile tale a dus la raspunsul pe care alte fiinte il asteptau.

Multumesc!

Te iubesc!