PDF gratuit: „Constient”

constient

Am scris un scurt pdf ce include informatii simple si directe ce descriu viata unei fiinte constiente. Am decis sa ti-l ofer pentru ca stiu ca te afli pe acest fabulos drum am cunoasterii de sine. Sper sa iti serveasca ca si ghid in aceasta calatorie:

„Exista o energie ce depaseste in iubire si in inteligenta orice exista in acest Univers fabulos. Exista un camp comun pentru toti, exista un spatiu in care toti suntem acasa, Unul. El se afla mereu aici. El este numit Dumnezeu, este numit Constiinta, este numit Allah, este numit Shiva, i-am dat foarte multe nume, dar El in sine nu are nume pentru ca este dincolo de nume.”

„Sa vezi cu adevarat inseamna sa fii liber de mintea ta. Inseamna sa nu mai fii legat de nimic din ce ea iti ofera. In felul acesta, incepi sa alegi constient modul in care iti traiesti viata.”

„O fiinta libera se misca odata cu viata pentru ca nu exista nici o separare intre ea si viata, ea este parte din viata si viata este parte din ea, un intreg imposibil de definit in termeni verbali. Totul se intampla dincolo de cuvinte, dincolo ganduri si emotii.”

Descarca pdf-ul gratuit „Constient”de aici.

 

Totul e bine, te imbratisez,

Marius

 

 

Lasa un comentariu

Comentariile nu sunt permise.